top of page

Motorracing IDM Supersport600 SSP600
woman racer girlracer motorbike championship 

VANGALEN RACING_IDM_hoofd.png
VANGALEN-RACING_IDM_na vier jaar.png
VANGALEN-RACING_IDM_welkom.png
VANGALEN-RACING_IDM_help je mee.png
click-here.gif

14 maart 2022

Van 9 tot 12 maart reed ik de winter uit de benen op het Spaanse circuit Almeria. Op oude bandjes, leerde ik de karakteristiek van de Pirelli banden kennen. Het duurde even maar uiteindelijk kon ik er leuk mee spelen. Zette een "44.0. Positief met de weet dat ik harder kon naar huis.

15 aug 2021

Whaaaaa dit meedoen aan het SSP600 IDM te Assen was zooo gaaf. Ik ga alles op alles zetten om volgend jaar een heel jaar deel te nemen aan het IDM. De discipline, het respect de snelheid(!) damn...

07 nov 2021

Ahhhhh het is een wedstrijd op zichzelf om het starten in het IDM kampioenschap voor elkaar te krijgen, maar ehhh no pain no gain right? Omdat er vaak gevraagd wordt, hoe kunnen we je supporten? Heb ik mijn website geüpdate, je kunt nu makkelijk online lid worden van de club!!

24 dec 2021

JAAAAAAA volgend jaar kom ik uit in het IDM SSP600 kampioenschap! En dat niet zomaar, maar ik ga rijden voor RR Socia racingteam. Wat te gek en geweldig dat het gelukt is deze kans aan te nemen en te verwerkelijken.

13 feb 2022

Jaaa ik mag naar Engeland! Waarvoor? Ik ga naar RST moto, daar wordt een maatpak aangemeten. Komend seizoen ga ik rijden in een airbag pak van RSTmoto en met de Bell race star helm.

02 okt 2021

Laatste races van het seizoen gereden. Zwaar weekend met 3 valpartijen. Gelukkig komen we er goed mee weg en is er nu ruimte om de volle focus op het aankomende seizoen te leggen.

11 nov 2021

Gisteren avond een erg goed gesprek gehad. Er is een mogelijkheid dat ik in een team uit ga komen volgend jaar binnen het IDM kampioenschap. Nog even tandjes op elkaar en er kei hard voor gaan.

4 jan 2022

Het is zwaar om goed kracht te trainen nu de sportscholen dicht zijn. Ik doe thuis zo veel mogelijk oefeningen met gewichten. Jammer, in de winter kun je niet skaten buiten maar wat super fijn is, ik heb na anderhalf jaar proberen, geen zenuwpijn meer aan mijn onderbenen door de kruisband reconstructie. Dat word rennen voor cardio dus!!! (scheelt m'n fiets poetsen hahah)

24 dec 2021

Niet te geloven maar komend seizoen kom ik uit in het IDM SSP600 kampioenschap! Met ontzettend veel dank aan mijn sponsoren, vrienden en familie die me hierin geholpen hebben.

Niet alleen start ik in het IDM SSP600 kampioenschap, ik kom zelfs uit binnen een team! Ik ga een van de SSP600 rijders zijn binnen een team waarin er 2 superbike en 2 supersport rijders uitkomen.

23 okt 2021

Drukke tijd achter de rug, super leuke projecten met werk en een hele gave focus op racen volgend jaar. Het financiële deel is een pittige nieuwe uitdaging die ik eerder niet op deze manier ervaren heb. Maar ik zet in op ALLES of NIETS.

18 nov 2021

Spannend om mijn website te delen via social media, maar ik kan het brandende rubber van het IDM al bijna ruiken! Om de laatste meters te halen heb ik alle hulp nodig die ik kan krijgen! Dus toch mijn site gedeeld en wie weet kunnen we samen een dikke CLUB VAN uitbreiding maken!!!

bottom of page