top of page

11/03/2019

heezer winkeliers bedankt.jpg
Heezer winkeliers bedankt.jpg

Afgelopen zondag presenteerde we de motor voor komend seizoen. De nodige aanpassingen zijn gedaan en we hebben er weer volle bak zin in! Alle aanwezige super bedankt de erg geslaagde middag. Extra dank gaat uit naar de Heezer winkeliers die de prachtige prijzentafel mede mogelijk maakte.  

HEEZER WINKELIERS BEDANKT!

01/03/2019

kickoff javaans eetcafe.jpg
SEASON KICK OFF.jpg

KICKOFF BIJ JAVAANS EETCAFE

10/09/2018

Schermafbeelding 2018-09-11 om 12.19.05.
test 10sept moto73.jpg

Vandaag mocht ik als gastrijder mee met Moto73. Super gaaf, we kwamen terecht op een afgesloten industrie terrein. Vol gas de driecilinders proberen! Even heel anders dan een racemotor. Slappe vering, harde banden, extreem glimmend lakwerk en een claxonknop die constant in de weg zit bij het uitdrukken van de richting aanwijzer. Maar echt genoten, wow!! Ik kan me niet meer voorstellen dat ik anderhalf jaar geleden met mijn straat motor op het circuit reed...

TESTING THE TOP TRIPLES :D :D :D

09/09/2018

Phoeee, dit weekend alle uurtjes in de motor gestopt. Het frame gestript, alleen het blok en de vering hing er nog in. Alles schoongemaakt, alles nagelopen, kapotte belangrijke onderdelen besteld en het kuipwerk alvast geplakt met polyester. Vande week ga ik de kuipen plamuren en dan kan er weer een laagje lak overheen! Als alles volgens planning verloopt zijn we optijd klaar voor de BSB!!

Schermafbeelding 2018-09-11 om 12.19.11.
werken aan moto 8&9 sept.jpg

WORK WORK WORK WORK WORK

02/09/2018

Schermafbeelding 2018-09-03 om 00.03.10.

Tja dat ook bij het racen winst en verlies dicht bij elkaar liggen weten we allemaal. Op welke manier dan ook, je eigen battle om tijden te verbeteren, in strijd met een medecoureur voor dat ene plekje net voor de ander, het spel begrijpen, een track layout leren, de gebloktevlag halen of zelfs vechtend voor de winst. Phoe, afgelopen race lagen ook voor mij winst en verlies maar een paar meters van elkaar verwijdert.  Ik trok aan het kortste eind en moet hard aan de slag om de motor gereed te krijgen voor de Britisch Superbikes waar ik deelneem in de BeNecup wedstrijd. Via deze pagina op de site houd ik je op de hoogte over het opknappen van de motor.

RACE 9, P1 DNF IN LAATSTE BOCHT

Huisfotograaf van Robin holland_klein.jp

31/08/2018

Schermafbeelding 2018-08-31 om 19.19.13.
GIFJE-loting-#5.gif

Harro Koedam racet zaterdag 1 september mee op de wedstrijdhelm! Deze negende race van het seizoen ga ik mijn best doen een mooi resultaat te behalen. Vandaag reden we al een 1:49.0 tijdens de training dus tandjes er in, vasthouden en afbouwen die tijd!!

BIG THANKS TO >>>>

15/08/2018

Schermafbeelding 2018-08-15 om 15.28.58.
lotingggg-4.gif

De twee races in Oschersleben rijdt Jan Compen uit de Club van 50 mee op de helm!

LOTING #4    BIG THANKS TO >>>>>

04/08/2018

De tweede race in Frankrijk eindigde minder plezant dan de eerste race. In een linker bocht met een daling van 9% werd ik van achter van de motor gereden. Jammer maar helaas die race kwam sneller tot een einde dan gepland. Na een week hard werken aan de motor is hij technisch weer gereed voor een training tussen de wedstrijden door. Tijdens het sleutelen en polyesteren merkte ik al op dat mijn pols en vingers vervelend deden. Vandaag weer op de motor, alle sessies heb ik uiteindelijk niet gereden omdat mijn linker pols, wijsvinger en middelvinger het nog niet helemaal lekker volhielden. Het koppelen viel tegen maar al met al een zeer geslaagde training gehad. Nog even wat extra rust inplannen voor mijn hand zodat we over twee weken er weer volle bak tegen kunnen. 

Schermafbeelding 2018-08-04 om 21.16.42.
heuvel zolder 4 aug.jpg

GOEDE TRAINING NA VALPARTIJ FRANKRIJK

27/07/2018

Hij is binnen!!! De eerste winst in de PROcup 600! Vanaf het moment dat ik de kop overnam niet meer los gelaten. Sponsoren, CLub van 50, vrienden en familie bedankt voor jullie support en vertrouwen. We gaan knallen en hard werken, op naar de volgende winst in deze klasse.

Schermafbeelding 2018-07-30 om 12.27.03.
EERSTE WINST PROCUP.jpg

EERSTE WINST DEBUUTJAAR PROCUP600

24/07/2018

Whoeeee geïnstalleerd in Frankrijk op het circuit van Dijon et Prenois. Het is overdag 35 graden, de zwembadjes staan op en de ventilatoren aan! Motoren opgesteld in de paddock, klaar voor de training van morgen. Vervolgens rijden we donderdag de kwalificaties om vrijdag 27 juli twee races te verrijden op deze baan. Ik ga voor de maximale punten, dit kan niet zonder een club 50'er op de helm! Komende races in Frankrijk racet Hans mee!

BIG THANKS TO!!!>>>>>>>>>>>>

15/07/2018

Geweldige dag hadden we afgelopen zaterdag. Ik reed mee met team 11 tijdens de 501 van Assen. Deze dag zag ik als training om mijn basisritme op te pompen. Jammer genoeg kwam ik met een andere motor in aanraking, mijn stuur klapte om en er was niets meer de redden. Gelukkig alles okay, motor schade valt ook mee en ik reed op het einde van de dag weer een goed ritme. Nog wat plamuren, pak na laten kijken bij De Zilveren Naald en op naar Dijon!

OEI, WEER AAN DE BAK VOOR FRANKRIJK!

PHOTO: Wim Colpa

25/06/2018

Samen met Ronald Post en Arno van den Bosch mag ik dit jaar weer deelnemen aan de 501 endurance wedstrijd van Assen. Vorig jaar werden we 30ste, dit jaar willen we daar onder eindigen! Met onze top crew Manuela Fokkema, Sharda Bakridi, Martijn de Groot, Katerina en Stephen Roosen gaan we 14 juli knallen!

501 VAN ASSEN MET TEAM NR11

13/06/2018

En de tweede club van 50'er op de wedstrijdhelm is,.. ELS COMPEN! Els gaat op vrijdag 15 juni mee de baan op voor de vierde wedstrijd van het seizoen. En wie weet gaat Els mee het podium op! 

BIG THANKS TO!!!>>>>>>>

16/05/2018

Mjaaaaa, vanaf mei ieder raceweekend een andere supporter uit de club van 50 op de wedstrijdhelm! Met mam als notaris en fotograaf zijn alle namen de helm (de verkeerde helm voor de oplettende kijker) in gegaan ennnnnn RONNIE is de eerste supporter die mee racet tijdens de 3e wedstrijd van het seizoen. Volgende race weer een nieuwe loting! Wil jij ook op de helm? Support de club van 50 via de link op de homepage, laat je naam achter en maak kans!

BIG THANKS TO!!!>>>>>>>>>>>>

28/04/2018

Na een spannende race met slechte voorrem kwam ik vandaag als zesde over de finish! Een geweldig resultaat met matig vertrouwen in de motor. Komende twee weken staan in het teken van de motor gereed krijgen voor race drie! 2e kuipsetje monteren, kapotte kuip polyesteren, sprayen en stickeren. En de motor volledig nalopen + remhendel en ander klein materiaal vervangen dat stuk gegaan is vanochtend. 

AAN DE BAK! MOTOR MAKEN VOOR RACE 3

12/04/2018

Ahhh zin in het eerste race weekend van het jaar! Alles klaar, motor gereed en nieuwe bandjes op de velgen. Vrijdag 13 april weer lekker de baan op in Assen en zaterdag 14 april start de PROcup vijf voor vier! De gehele dag zijn er kwalificaties en wedstrijden dus genoeg te zien!

 

kwalificatie 1 10:36

kwalificatie 2 12:28

race 15:55

EERSTE RACE WEEKEND VOOR DE DEUR! BE LIKE WHOOOOP

02/11/2017

Oh my!! Een tijd terug heb ik racesport.nl gesupport. Een bijdrage voor hetgeen dat ze super goed doen. En, ik zal heel eerlijk zijn, omdat je te gekke prijzen kunt winnen...

Onder andere deelname aan de Speedweek. Daar waar het vorig jaar voor mij allemaal begonnen is. Een week racen in Spanje onder begeleiding van Wilco Zeelenberg en zijn team.

Dit jaar kon ik niet deel nemen omdat ik al mijn spaarcenten in mijn racemotor en een race seizoen heb gestopt (meteen maar volle bak gaan). ENNNN WHOWWW kreeg zojuist een telefoontje van Racesport.nl WHUAAAAA

ik mag naar SPANJEEEE BAM! Te gek dit zeg!!! Niet te geloven. MEGA veel zin in. Mega meer meters maken! Racesport.nl supportactie bedankt voor deze heeele mooie prijs! Ongelooflijk.

SEIZOEN AFSLUITEN IN ALMERIA!!!

16/10/2017

Trots om aan te kunnen kondigen dat ik volgend jaar de competitie in een snellere klasse van start ga. Mijn gezette rondetijden zijn rap genoeg voor de PROcup tijd limiet, wroaap vol gas door! Ik heb geïnvesteerd in een nieuwe Öhlins achter shock and Öhlins stuur demper. Ik ga de volledige motor demonteren en controleren en vervolgens met wat kleine nieuwe onderdelen rem- en koppelinghendel, pedals, nieuwe ketting, nieuw aan/uit systeem etc om de motor weer proper gereed te hebben voor het nieuwe seizoen. En wie weet... een nieuwe kleur!

SEIZOEN 2018 PROCUP 600

12/10/2017

Motor gemaakt!! Nieuwe versnellingsbak, klaar voor zaterdag, de laatste twee races van het seizoen. Het was moeilijk binnen twee weken een nieuwe versnellingbak te vinden maar gelukkig via via een tweedehandse in perfecte staat kunnen vinden. De motor draait en loopt goed door alle versnellingen. 

VERSNELLINGSBAK GEMAAKT VOOR HET LAATSTE RACEWEEKEND

bottom of page